film time :D

ska kolla på film nu  sen ska jag sova har gått i 4 timmmar... så ar lite ont i benen¨orkarr inte lägga up bild gör det imor. Måste  gå ner nu dom väntar på mej hoppas ni drömmer bra och god natt!


                       / puss puss emmis och god natt <3<3<3

bloggade i lösnagar..

Jag har lästa massa bloggar nu. Ska lyssna på musik nu ett tråkitg blogg ska i måj! ska typ titta på film eller nåt har reddan blivit mörkt så årka inte gå ut har varit på ikea har köpt ett sminkbord och andra saker.. JUste ska kolla på et hottel jag och JULIA ska till. till kreta i sommar kreta i sommar jjja längtar så vi ska bo på coolt hottel ska kolal nu ses puss god kväll hihi!

                     / puss puss emmi<3<3 sockervadd

Peterpan räddar Tingeling...

I dag var jag Peterpan... vet inte men Lara var kaptenkrok Amanda var peterspans sån där som står i bakrunden på bilden och Julia var tingelin! jag rädda henne... jag var som gollum eller hur det stavas. Jag prata med mej själv som jag var två är liet kär i peterpan menar inte mej själv utan en ssssöt kille som spelar Peterpan i en filmen. Här kommer Peterpan fan!! BILD ser läskig ut men är lite arg...

                                         / puss puss Emmis <3<3

Privat!

JAg vill inte blogg på ett lite tag det har änt en sak i släkten jag inte vill nämn så läs någon annan blogg i stället medan jag är orolig skriver snart överlycklig eller jätte ledsen så var berädd!! I dag har jah Varit med Amanda vi var och åkte pulka för en 40 meters backe skrattar i hjälmej!! Har  haft tråkdah skoj. först promenad 2 timmar sen åka pulak 2 timmar typ ska snart titta på vampires diaries.. så god natt och önska lycka älskar er!!


                                    / puss puss Emmis <3<333 sockervadd

Sova över lite :)

Jga i dag har jag sovit hos min farmor och farfar. JA tunnelbannan funkar inte ditt jag ska iaf!. Ja  några killar tog mina saker hela tiden när vi skulle hålla på med någon sak. JUste´... när en tjej i klassen skulle ut så var det några som hade dragit blåa träsofan för klass rumets dörr. så vår fröken flytta på den.. JAja ska spela citron med min syrra ( hon tvinga mej så jag ficke göra det skriver mer sen ska bar kolla en blogg hihi)

                                          / puss puss Emmis <3<33<<33

SORRY

JAg har inte hunnit bloggat på typ två dagar för det har varit stop i tunnelbanan så jag har fått sova över hos min farmor och farfar. Då har det varit så mycket saker med det så jag har inte hunnit. På deras data kan man inte lägga upp några bilder så jag får göra det när jag komemr hem. DEt är synd men sen kan jag läga upp mycket bilder hihi. Är hemmas hos dom ny ska sova här i dag med... Hejdå!

                                         / puss pusss Emmis 3<3<33<3 SOCKERVADD <3<3333<3<3<3<3

Skräckfilm och TE!!

Jah och Lara sitter och dricker te nu.... Vi har sett på två konstiga skärckfilmer (TOMAT OCH ÄPPLE PÅ PROMENAD. ) Det var Lara som skrev!! Vi har skrattat lite och varit LITe rädda. Det var en SOckervadds kile som var dum som mörda folk på ett mentalsjukhus han hade en STOR kniv. Så var det en kille som inte hade något huvud... En dummung som knöt saker i skogen här är bilder på filmernas om slag och så??....   en bild från filmen... så ska data lite nu!

                            / puss puss GODNATT <3 sOCKERVADD>3<3<3<33<3<33<3 emmis<3<33<33

Hicka och sjunga!

Jah och lara sjunger Lips och nu ska vi vara innne på datorn hon ska sova äver i kväll!! :D Vi hade bilen och hemta henne i ropsten sen åkte vi hem. SEn gjorde vi något vi inte förstod ¨så gorde det sen... vet inte emn nu ska vi snart äta!! Det blir typ mumms....  Aa :) vi ska vara uppe sent sen ska vi sova tror jaH... jaja sjung vidare hoppa hoppa,,,,, jag har haft hicka typ hela dag ska döda det med sockervaddd NU....

                            / puss puss emmis<3<3<33<3<33<3 SOCKERVADD<3<33<3<33<3<3


Det kanske låter konstigt....

Det kanske låter konstigt att jag blir frisk till helgen men i gentligen måste man var hemma två dyngn innan man får gåt till skola eller nåt sånt om man är magsjuk typ jag har haft jätt ont i magen och jag höll på att kräkas minst 20 och jag överdriver faxtiskt inte. Jag har haft ont i huvet och tror jag har haft feber. men nu käns det bättre! :) 
                                   
                                   / puss puss emmis <3<33<3<33<3 SOCKERVADD <3<3<3<3<3

Lara sova över! Kanske IKEA!

Hej... I morn ska Lara sova över det ska bli kul kanske ska jag åka till IKEA och köpa ett sminkbord!! :) Jag har fakstigt inte så mycket att skriva om i dahg va har några gäster pappa har köp en box eller vad det är en sak så man kan se på tv. Förut såg jag på en mini tv. (DEN hacka mycket). Ska bara längta till morn! 
 

                                        / puss puss Emmis<3<3<33<3 Sockervadd!!













                    

Kan jag inte bli frisk snart!

Nu när jag har varit sjuk ganska länge tycker jag ska jag allddddddddddrrrrrrrrrriiiiigg bli sjuk igen jag hatar hatar de!!! Nu ska jag gå in på någon blogg och läsa den sen ska jag titta på film inget mer tror jag jo bara vara sjukkkk :( jag ska döda sjukan med sockervadd <3<3<3<3 Här kommer en bild på SOCKERVADD <3<33<3  så ska se på film nu ch kvävas!

                                / puss puss Emmis

Glass

Sitter och äter glass jag tycker att det är bra om man är förkyld  och det är gott! många glassar!!!
                    / puss puss emmmmmmmis <33<3<33<3<3<3<33<3<3<33<3<3<3

Johnny Depp !!

jag har alltid gillat Johnny Depp ska se en film med honom i dag!!! Här kommer en bild på min idol!! Här är han!!!!!  Nu kommer lite faxta om Johnny DEPP   Johnny Christopher Depp II född~1963 9 juni i owenboro. Johnny är uppväxt i Florida med sina förldrar. Johnny har tre syskon Danny, Christy och Debbi. johnny slog igenom med en huvudroll i tv serien 21 jump street !! Johnny har två barn med vanessa paradis . familjen bosatt i Plan de la tour, Paris och Los Angeles har en engen ö i Bahamas. Ön anvendes som inpelnings plats i pirates of the caribbean: Svarta pärlans för bannelse. 



                      / P U S S P US S  E M M I S <3<33<3<33<3 


ÄÄ di svedi Aa <3

Jag skrev en liiten melodi där  en missbildad pil som är mer lik en julgran eller nåt jag har ritet den själv jag är en riktig konstnär!! :( jag sitter och läser bloggar jag har inte så mycket att göra. Har sett på två filmer. jag har spelat sims och andra spel jag har ätit lunch jag har ätit rostat bröd till middag jag har fixat mina läppa (Dom blir torra på vintern inte för jag varit ute i dag, men alla andra dagar) jag har tittat lite på tv jag har måst jättE ILLA !!!   JAh har inte gjort något mer en nu ska jag lägga inte den hör konstiga ointressanta inlägget på blogg ska kolla så jag inte har stavat fel och ska kolla min statistik!! :D Hoppas ni inte är sjuka i så fall krya på er!!

                         / puss puss Emmis<3<33<3<3<3               

                                                                                                                  ( har läst i genom det är nog inget som är fel stavat tror jag)


Sjuk :(

 Jag mår jätt illa orkar inte skriva sorry:(


                       / puss puss Emmis <3<3<3<3<3

STOPPKNAPPAAARRRR SKA FUNKA!!!

I dag åkte jag buss hem så skulle jag gå av och så tryckte jag på STOPPKNAAAPPPPEN!! Men den funka inte så bussen körde förbi min hållpalats så jag fick gå av nästa staionen och gick sen hem jag fick iaf en promenad! ska gå in på svtplay och se andra avenyn! ( nästa gång ska jag dampa på den JÄVLA KNNAAAAPPPENN!!! )
      
 
                                     / puss puss Emmis <3<3<33<33<3<3<3<33<33<3<33<3<333<3<3

                    

Fluffigt lilla sockervad!

I går köpte jag fluffigt lillascokervadiga strumpor! som jag har viljat ha de typ två år sen eller tre! Och nu köpte jag dom.  Amada har kamran så jah kan inte ta kort på dom scokervad också! :( ska möta en tjhej vid tubbenn så moste gå snrat typ ska hitt något typ bus kort. ska gå nu hejdå!

                               / puss puss Emmis <3<3<3<3<3<3

Ska till Skärholmen med Julia!!

Nu är jag klar ska ta busen till tubbbbeeeeeeen!! sen ska jag åka dit här är lite fakta om skärholmen  ( som jag har skrivit själv) i skärhomen kan man shoppa och äta på Mc Donalds och man kan köpa saker på torget och man kan bo där. Aa kommer inte på något mer just nu. Ska msna lite nu typ! :D

 



                  / puss puss Emmis  

HOHIH nytt hem!!

Här är bara lite bilder på huset:  MItt rum!! så nu ska jag springa runt i huset och göra något kanske ringa en kompis.

                                   / puss puss Emmis <3<3<3<3<3

Flytta

I dag flytta jah så det är jätte roligt här jag har få ett eget rum med lås på så min syrra inte kan komma in just nu har hon låst in sej på sitt rum här är mitt rum som inte är klart ska åka till IKEA på söndag oo jag älskar att flytta!! :D asså man ser inte så bra för jag tar med webbkamran för jag hittar inte kamran hihi den är säkert i någon flytt kartong!! vafan det gick inte atta ladda upp någon bild:( jag måste typ göra något jag får ladda upp en sen om jag kan!

 

              /Puss puss Emmis <3<3<3<3


Cha Cha.

Vi ska sova nu hejdå.....

/// LARIS+EMMIS=COOLBRE.


Jah Lara och semlooooor !!

JAh Lara  skulle gå till berget typ. Där åt vi våra semlor!! I dag ska jah sova över hos LARA!! Det sak bli kuulll!!!
Det kommen gubbe och sa du kan göra illa dej. Tack sa jag typ. Sen åkte jag endå hihi:D NU ska jag äta! Hiihhi :P så hejdå...


                                  /puss puss Emmis <3<3<3<<33

BILDER.


jag och julia på orienteringsdagen.


Jag & Lara upp och ner i Liljeholmen.

Skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiills.

Jag sover hoho i Liljeholmen på en matta.

Jag och Lara är konstiga. ( Vi skulle på cooolingkalas hos Julia. )


FÖRLÅT.

Förlåt för att jag inte uppdaterat, men datorn har varit nerpackad. Som ni kanske märker är det inte Emma som skriver, det är Lara som leker Emma. :) MEN EMMA SITTER BREDVID & BERÄTTAR VAD JAG SKA SKRIVA FÖR HON SKA SOVA HOS MIG, SUKKAHS.

Snart kommer lite bilder, hihihhiihhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiii.




             / pöwwhz laris<33333333333333333333


LA palapapdapa DA!!

Texten Över skumm men det var en liten melodi jag bara komm på. Och nu har jag börjat skriva loite det är rätt kul hoppas ingen annan skriver så jag vill inte härmas ju. iså fall får jag väll sluta. i dag ska jag kolla på tv som typ allltid känns det som. Till middag åt jag kyklin snart på torstad kommer  det bli så kul!!! Jag ska sova över hos Lara! :D JIPPI!! Pappa siter fast typ i tunnelbanan och han skulle titt efter en laptop åt mej så jag vill att han ska komma hem NUU!!   Jag ser typ jätte arg ut men jag är konsentrerad på ett tv pogram och försökte ta kort medans.

                                  / PUSS PUSS Emmis <3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3 (ok vet inte varför jag gjorde överdritet med <3<3<3 men iaf god natt även om jag inte går och lägger mig nu men god natt iaf!! )

                                    

 

 

                                        


Nötter...

Just nu sitter jah och äter nötter i sofan ch tittar på tv. Mmm... nu ska jag titta igen pausen är över typ... 

                                                      / puss puss  GOD NATT önskar Emmis <3<3<3

ska göra det...

kan inte lägga upp statistiken för denna datan är dum!! så jag kanske kan lägga ut den sen.. ellr i morn.

                      / puss puss Emmis och tack <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Tack !!!!!!!!!!!! så mycket!!!

jag har fått jätte många läsare tycker jag
så tack tack tack tack!!!

Ska dricka yoggi!!

åå mmin yoggi så god undra om det är nyttit att dricka ?? Jah ska dricka yoggi för jag mår illa!! :( här är en bild:jag dricker YOGGI!!



               /puss puss Emmis <3<3<3<3


Komm inte på något att skriva här. JO typ macka

Ja i dag så hände inte så mycket. Jag köpte en macka med ost. Och havrebollar en jätte många utan 2 hihi. Asså vad ska jag skriva jag komme inte på något!! Jag tittar på tv. snart om typ 2 veckor ska jah få en egen data!!! JIPPI!! SKA titta efter en fin laptop som jag ska köpa hiihi.

                            

 
                                           /puss puss Emmis <3<3<3








                                                

Med Gabbi!

Nu har jag kommit hem. Jag har varit hos Gabbi. Jag han inte blogga i går kommer inte på varför men aja skriver när jag kommer på:D Om ni ser melodifestivalen vem hejar ni på? jag vet inte riktigt iaf. Jag har ett ställe som är mitt favo ställe det är en kartong med en kudde i. Där sittar jag och tittar på min grattis påse. Min hår färg är jätte konstig vad ska jag ggööörrra??? !!!



                       / Puss puss Emmis <3<3<3

Är på mässa med Gabbi!! <3<3

 Just nu har vi jätte kul!! Har ätit godis men nu får vi inte det basra för en tant sa: NI får inte ta mer godis det ska räckar till ..... just nu sitter jag och bloggar och Gabbi håller på med sina balonger som hon hitta i en trappa. Just nu fick jag balong i ansiktet!! Gabbi har satt balonger i mitt huvud. JUste vi har blivit filmade av någon från tv typ så vi kanske är med i tv!! här är en bild:  så !! Skriver säkert mer sen



                                     /puss puss Emmis< 3<3<33<<33


Klubba i munnen!

Just nu sitter jag med klubbai mun. Ska se på tv. Jga har lite gjöra klart läxor över helgen. I morn ska jag och  Gabbi på hälsomesa det ska bli Toppen hiiiihihihhhi:) lägger in en bild om en stund. I morn berättar jag men om messan..... jag sökte på guldvivahelgen då komm något upp sen något annat sen fick jag upp det här för er som gillar smink:

Smink, make up eller med finare ord kosmetika är en kategori med produkter som appliceras på hud, ögonfransar, naglar och ögonbryn i syfte att förändra ett utseende.

Smink används i princip alltid då människor uppträder inför andra, exempelvis på TV och teater. Även håret "sminkas" genom att det färgas på olika sätt och sätts upp i olika frisyrer.

 


aja mjao!! (asgarv)

TAck 22 läsare !! ohihiihhhh !!!!!!! tack!! :) NU har jag typ läst bloggar i timmar blir alldrig tröt på de. Jag har typ garvat i hjäl mej!! :) Jag och Julia stog och fnissa hihi och så komm några killar och typ härma oss och jag och julia börja asgarva!! I dag såg vi klart DEN LÅNGA FLYCKTEN (kanin filmen) jag ska köpa den för bara 59 kronor på nätet. Den var jätte bra och sorlig på samma gång.  Jah gjör en pall på slöjden den är ruuuuuuunnndd! hohihi här äe en bild på min nya tröjha jag fick av pappa och dom andra: så det var alla nu ska jag läsa lite bloggar!! :)  skriver nog mer sen.

 

                      / puss puss Emmis <3<33<3<3<3


Paaappa (kläder!)

Nu kommer pappa jag ska få massa pressenter och jag vill träffa honom skriver mer i morn.



        / puss puss Emmis <3<33<3 till pappa <3<3 <3<3<33<33

Prov typ

I dag ska vi typ ha "prov"  på några länder men jag kan dom. hihi i går var jag med Lara jag ska sova hos henne nästa torstag inte den här vecka utan nästa! Det skabli kul!! :) SORRY för att jag ine skrev något i går men jag gjorde läxsan och va med Lara. Kanin filmen är en skräckfilmmmmm ! dom dör och blod och kvävs aaaaaaaaa!!!

aa nu ska jag äta frukost och torka håret har pressic duschat så jag skeriver nog mer efter jag slutat skolan.



          /Puus pusss Emmis <3<33<3


Har ätit choklad

jag har pressic ätit marabou (Dukat) och druckit mjölk. I dag sog vi i klassen på en där kanin filmen för det blev inte kanin filmen på fredan så vi fick se på den nu fast vi han inte se den så länge. vi fick rösta på fredan vilken film det skulle bli men det blev en annan film jag rösta på kanin filmen hihi :) kanin filmen var bra här är lite från filmen : Feman: det är blod på hela fältet! ....: va??? typ så dom är kaniner. hihi. här är en liten vad filmen handlar om och två bilder: En dag vid gullvivstidens slut bryter en flock vildkaniner upp från Sandlefords ängar, hotade av människans framfart, för att söka en ny bostadsplats. Den lille Femman har anat faran, den handlingskraftige Hassel blir ledaren och de får med sig den stöddige Kronan, den poetiske Maskros, den klipske Björnbär och några till.

Okända fiender och farligheter väntar dem i det grönkulliga engelska landskapet och ställer dem på svåra prov. När de kämpar sig genom tusen äventyr och faror börjar de inse att den sorglösa och oskyldiga värld de en gång levde i för alltid är borta. Och framför dem finns bara en mörk förnimmelse av svaret på deras fråga kommer de någonsin nå sitt nya hem i Den långa flykten?  så jag har skrivit av allt. nu ska jag titta på tv. här en liten bild när jag tittar på tv de är där för jag tittar bort.

RSS 2.0