Avatar!

 HHHar pressic duschat. Idag jag har sett Avatar i dag med Gabbi den var bra! :) hihi Gabbi  tappade en tand när vi såg på Avatar. Nu ska jag kolla på tv  så jag bloggar nog mer i morn. NÄÄJJJ det är måndag i morn skola :( har något ny tids kryssn eller vad det heter.

                                                    

Några bilder på mina nya kläder!!

Här är min munkjacka eller vad det heter: hihi jag gömer mej bakom:) här en bild på min lila tröjha:min svarta tröjha. nu kommer mina  jeanstights på en bild hihi! :P   här är lite assesoarier:  mina armband! örhängen! jag har gröna också men Amanda har dom på sej. ska kolla på en film nu skriver mer i morn.

shopping dag hihi :)

i dag ska jag och shoppa jag ska köpa lite kläder hihi !! i morn ska jag se avatar !! Med Gabbi det blir KUL!! ska åka om en halvtimme bloggar efter och visar vad jag har köpt. här en bild på min outfit:   mammas tröjha leggins julklapp!!

 

                                                /Puuss puss Emmis <3<3<3 

 


Förlåt för jag stavar så mycket fel!!

hihi jag stavar fel hela tiden typ. Förlåt mej. jag mena med mamma och min lillasyster inte men i stället för med. och så skrev jag fel jag mena inte Milly kommer typ kvart i nio  vi har haft sov morgon i dag varge onsdag ointressant men iaf Julia komme rtyp inte i dag på. jag mena inte  rtyp. mamma om du läser det här god mat!! :) 


                                             /puss puss Emmis <3<3<3<3


                                                                  

Elin!!!

i dag hade jag ett vidio samtal med elin som jag inte har träffat sen thailand ok men det var där vi blev kompisar. vi hade jätte roligt vi visade var vi bode visade runt i lägenheterna och visa klassfotot. ska äta nu det blir kykling och ris sen ska jag ha fredas mys om det så är det sista jag gör...... men mamma och min lilla syster.  ska se på let´s dance sen så det blir nog inge mer bloggande i dag.  åt en semla för den stundsen här ser ni en bild på semlorna jag åt inte alla en var åt mej och en var mammas och en Amanda (lillasyster om ni undrar) så här är iaf en bild på dom:              / puss puss Emmis <3<3

bara en liten bild på min glass!!

 är äter jag min lilla ice cream! :) är några andra små bilder som inte är jätte intressanta men aja här får ni see !! :ego bild hihi har inget mer att visa lägger ut mer bilder och skriver lite mer i kväll säkert

                       / PUSS PUUSS EMMIS :) <3 <3 <3 ÖVER DRIVER MED HJÄRTAN HIHI !! :) 


julia har gjort min nu designe!! hihi fin va??

Julia har gåt hem jag sitter och bloggar ska snart typ sätta på musik och äta glass!! inget mer. jag kan berätta lite oom skolan vi= KLASSEN hade en läxa att träna in så många djur vi kunnde kunna stava på engelska. jag skrev typ 30 eller något sånt. aa sen var det typ luch det blev något nytt jag inte ätit förut puttipan med kykling (puttipan vet ej hur det stavsas )ganska okej  men jag åt inte så mycket.           Nu en liten bild på mej hihi ;-P

jag och julia!! :-P

< i dag såg vi film någon som handla om en kille som hade problem!!  Här är jag och julia på en bild! 




                           vi är såååååååååååå oseriösa!

 

                             / puss puss Emmis <3<3


Snart fredag!! :)

I morn är det fredag då ska vi få se på film och äta typ godis och sånt i skolan bara för att vi läste över typ 10.000 sidor. Vi ska se på någon tecknad kanin film från elava år det var våran lärare som valde.  i dag hade jag träslöjd och jag håller på med en pall. jag har pressic ätit en glass mm..m GOTT nu har jag tagit mitt läppglans som luktar glass. ska titta på tv nu:-P 




                                                 /puss puss Emmis <3


Skolan !!

Hej bloggen i dag var en jobbig dag av privata skäl.  MIN SKOL DAG!!   Jag komm till skolan gråtandes av ensamhet!! Men i skolan var min kompisar och Julia Lara (min bästisar) så jag fick tröst av dom så  snälla vad skulla jag göra utan dom dom betyder allt! Så jag vill tacka alla min kompisar bästisar människor jag älskar tack tack så mycket för att ni alltid finns där för mej!!! sen var det skola åt lunch gick till staves men julia och pelda. sen gick jag hemm till farmor. när mamma kommer och jag möter henne vid önsbergstunnelbana så ska vi köpa en semla åt mej hiihi!! jah gillar semlor! :-P jag bloggar nog lite senare har inget mer att berätta. 
                                 
                           / puss puss Emmis <3

Min morgon!! :-p

jag har pressic sminkat mej och fixat håret! sitter och chattar med min bästis LARA. ska snart till skolan typ. Milly kommer typ kvart i nio  vi har haft sov morgon i dag varge onsdag ointressant men iaf Julia komme rtyp inte i dag på morgonen för hon är hos sin pappa.   MIN FRUKOST!!  EN MACKA MED SMÖR ETT STORT GLAS OBOY!!

NU KOMMER MILLY MOSTE GÅ

                        /PUSS PUSS EMMIS <3


...

OM ni undrar vfr jag skrev att jah inte hitta kamran så var det där för att jag inte visste att pappa tog lilla kamran så det var där för okey nu kanske jag har sak det typ några gånger men iaf aja nu sk jag typ ää jag vet inte men det var bara det hihi ja 



             / puss puuss EMMIS  <3

 


Hej hihi :-P

Jag har typ varit ine på facebook inget mer i kväll saka jag typ inte gjöra något typ bara sitta framför datan:-) hihi eller det är väll  typ kväll men iaf. jag kan inte läga ine någon bild på typ några dagar för pappa har alla kamror vi har han är utomlans!! så jag kan typ inte ta några bilder sorry men aa typ lyssnar på musik vad för pogram tittar ni på skriv gärna om något pogram!! :-P aa det var min kväll !!
           
                puss puss /Emmis <3  GOD NATT!!


Äntligen hemma!! hihi <3

Amanda hade nycklen så hon fick komma hem!! Och låsa upp. hihhii  
jag har tyvärr ingen bild på mej hittar inte kamran. asså jag har typ kommit på än rolig menning : En pomes MJAO!!  HAHA!! jag byte ämne men aja.


Välkommen till mitt liv!!!

Den här dan var så TRÖG!! 1 jag tappa bort min mössa! 2 jag tappa bort hemma nycklen så nu är jag hos julia!!   här är en bild på mej och Julia, haha!

asså här är jag så söt eller aa ja det är julia som har sminkat mej och så!!  bra va?

jag & julia :)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0